top of page
Search

Öppen Arena - sista tillfället för våren!
17 mars 16-22

Ålder: åk 6 - 8 år

Plats: Skurups Sparbanks Arena


Aktiviteter och föreningar som gästar: Skurups kick och boxnings klubb är på plats med prova på kickboxning/thaiboxning och andra aktiviteter, tid: 17-20. Länk till förening: Skurups kick och boxningsklubb hemsida / SKB Facebooksida Bumberball utlovas med olika speltider under kvällen, för att se programmet med speltider besök arenan och anmäl dig. Karaoke med Svenska kyrkans ungdomsgrupp, kom och skaka loss och sjung till melodi utanför öppen arenas cafe under kvällen. Övriga aktiviteter: Under denna kväll kommer vi bjuda på mat och tävlingar till alla ungdomar, Vi bjuder på lätt fika som Skurups folkhögskola har bakat under kvällen. Kom och prova olika sportaktiviteter med dina vänner. Svenska kyrkans ungdomsgrupp medverkar under kvällen med aktivitet och gemenskap. Cafe kommer hålla öppet mellan 18-21.30 under kvällen.

De aktiviteter som erbjuds vid varje tillfälle är:

Öppen hall-verksamhet med aktiviteter som basket, fotboll, innebandy, badminton, handboll och andra idrottsaktiviteter som går att ordna på plats. Vissa av kvällarna gästar även olika föreningar som erbjuder "prova på".

Enklare café med spel och häng i entréhallen. Kom och umgås med dina vänner och spela sällskapspel, prata med ledarna om olika teman och frågor. I arena finns även enkelt café som drivs av innebandyföreningen i Skurup som samtidigt kör A lags matcher som man kan titta på. Under vissa kvällar kan aktörer och föreningar gästa med aktiviteter.

25 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page