top of page
Search

Abstrakt Reklam

Det röda tegelhuset må föra tankarna till medeltida slott och byggnader, men tegelhuset vid järnvägen huserar något mycket modernare än så: Abstrakt Reklam.I huset som en gång i tiden inhyste Svenska Handelsbanken träffar jag ägaren Fredrik och medarbetaren Malin som varje dag tar emot ordrar från hela Sverige. Här skapas reklam, profilprodukter och säljs presenter och julklappar till anställda runtom Sverige.

I showroomet som även agerar kontor trängs Stelton-kannor, Kähler-vaser och Klippan-plädar med cyklar, SUP:ar, kläder och ätbara gåvor. Vi faller snabbt in i samtal om giveaways då jag som marknadschef många gånger stått i kontorsförråd och tittat på lådor fyllda till bredden med stressbollar, USB-minnen och kepsar som vi köpt in för stora lager av.

”Jag rekommenderar alltid mina kunder att beställa saker som är användbara och inte hamnar i något skåp” förklarar Fredrik.


Även om vi aldrig kommer in på ämnet hållbarhet så märks det att frågan redan finns i företagets grundfilosofi.


”I diskussioner med kunder tittar jag inte enbart på produkten, utan även antal, för att se till att rätt mängd beställs, varken för lite eller för mycket. För att skapa långvariga relationer med kunder krävs att man är lyhörd och förstår kundens behov” fortsätter Fredrik.


Med 25 års erfarenhet i branschen startade han 2010 Abstrakt Reklam. Det krävdes tre arbeten för att få verksamheten att gå ihop, då likviditeten alltid varit viktig för Fredrik.

För tre år sedan köpte han tegelhuset som förutom Handelsbanken även inhyst skoaffär, godisbutik, salong med mera. Showroomet/kontoret för tankarna till en inredningsbutik och man märker att kvalitet och ordning och reda genomsyrar företaget.

Den största kundbasen återfinns dock ej i Skurups kommun, utan snarare uppåt Göteborg och Stockholm. Satsningen på en egen ehandel har varit god och gjort att företag i hela Sverige upptäcker Abstrakt Reklam.

När jag frågar vad han har för råd till en ny kund som vill köpa profilprodukter, eller för den delen julklappar till sina anställda kommer svaret snabbt.


”Krångla inte till det. Tänk på funktion och användbarhet. Köp hellre en stekpanna eller något annat som är användbart till din anställde, istället för något som stoppas undan i ett skåp. Tänk funktionalitet”.

Tips! Ange din epostadress när du köper från Abstrakt första gången via deras webbplats, så får du 10% rabatt!


Kontakt:Abstrakt Reklam

Järnvägsgatan 13

27434 Skurup


0411-456 60104 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page