top of page
Search

GT-kväll med Åhus Tonics, Orrefors och Lena JeppssonBli din egen bartender med Lena Jeppson!

Att blanda den perfekta GT´n kan vara svårt och stressigt men med de fantastiska och smakfulla tonics från Åhus är det både enkelt och blir gott. Du tillsätter enbart alkohol och så är drinken färdig att avnjutas.


Åhus Tonics hade en idé, en lokal, och lokala leverantörer och man började experimentera. Citrusfrukter pressades och skalades, fläder plockades och mynta odlades. Något fantastiskt växte fram och utrustningen blev mer sofistikerad och kunderna allt fler. I ett litet bryggeri i Åhus tar man fram alla våra produkter. Varje ny smak är ett äventyr och en resa! Inget ska vara mindre än perfekt!


Orrefors ginglas är med sina väl tilltagna kupor (63 cl.) ett måste för en smakfull GT. Under kvällen gör vi alla drinkar i Orrefors Ginglas och mäter upp i mätglas från Dorre.


Vi kommer även att göra en alkoholfri GT under kvällen och det blir med den underbara italienska nyheten Balsamic Gin. Alkoholfri Balsamic Gin är lagrad i upp till 10 år och är den perfekta ingrediensen för läckra cocktails/mocktails, marinader, sorbeter, smoothies.


Under kvällen gör vi 2 GT och 1 alkoholfri GT.


Plats: Hansalogen

Tid: Tisdagen 21 mars 18.30-21.30

Pris: Pris: 495 kr inkl allt: Du får med dig hem 4 Orrefors ginglas (värde 749:-) samt mätglas från Dorre (värde 98:-). Enklare förtäring ingår också.


23 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page