top of page
Search

Kosläpp 2024 i SkurupPå lördag den 20 april är det äntligen dags för kosläpp och öppet hus på Nils Holgerssongymnasiet i Skurup.


Nu är äntligen dags för kosläpp och öppet hus på gymnasieskolan. Kom och fira våren med oss lördagen den 20 april mellan klockan 09.30 och 16.00. Vi hoppas på strålande väder, precis som förra året.

Information om dagen:

  1. Kosläpp: Korna släpps ut i två omgångar, klockan 11.00 och 14.00. Det är ett fantastiskt tillfälle att se dem njuta av det gröna gräset efter vintern. Vi direktsänder när korna springer ut klockan 11.00 via Skurups kommuns officiella Facebook-kanal.

  2. Öppet hus: Vi visar upp våra olika yrkesprogram inom utbildningarna. Ta chansen att lära dig mer om våra spännande utbildningsmöjligheter.

  3. Möte med rektor och studie- och yrkesvägledare: Har du frågor om skolan eller dina framtidsplaner? Passa på att träffa våra experter.

  4. Gratis aktiviteter för alla åldrar: Förutom kosläppet finns det mycket annat att göra. Prova-på-maskiner, hoppborg, traktoråkning, gör din egen fågelholk, mekanisk tjur, ponnyridning och olika djur att titta på och klappa. På plats finns också räddningstjänst, polis och trygghetsvärdar.

  5. Mat och fika: Det finns grillad korv och god fika att köpa till självkostnadspris.

  6. Medverkande aktörer: På plats finns räddningstjänst, polis och trygghetsvärdar. Möt Skurups kommun, Skurups sparbank, Skurupshem och Skurups elverk och få mer information om Skurup - platsen för det goda livet!

75 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page