top of page
Search

Röda Korsets besöksverksamhetFör fem år sedan dog en släkting till mig, och förutom chocken hans död innebar så kände jag en otrolig sorg när jag insåg hur isolerat han levt. Efter en aggressiv halscancer hade kroppen lagt av och han hade suttit isolerad i sin lilla tvåa i Malmö i över tio år. Sällan hade någon besökt, men när någon väl besökt hade han blivit så glad, både dagarna före och efter.


Röda Korsets besöksverksamhet i Skurup gör just detta, besöker de som är isolerade och ensamma, och så fort jag är uppe ur rullstolen kommer jag anmäla mig. Nedan finner du information om verksamheten.


Kom med i Rödakorskretsens Besökverksamhet i Skurups Kommun.

Skänk en timme eller två till att göra ett besök hos en ensam isolerad medmänniska, bara ett samtal kan betyda mycket!


Samtliga Röda Korsets besökare får utbildning genom Röda Korset. Alla har vi tystnadslöfte. För intresse och mer information vänd er till frivilligledarna:

Madeleine af Ugglas 0411533040 eller

Åsa Carlsson 0768524979

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page