top of page
Search

Saritslövsgården


Att komma in i Saritslövsgårdens popup-butik är en shoppingupplevelse som kan jämföras med den känsla man får när man kommer in på ett spa. Allt är så vackert och rofyllt. De tända ljusen, de vackra blommorna, varenda klädesplagg eller inredningsdetalj som valts ut med fingertoppskänsla.


Sandra, som vanligtvis arbetar som kock, berättar om hur heminredning och kläder alltid varit ett intresse, men att det var maken som fick henne att ta steget att faktiskt öppna popupbutiken på familjens tomt.

Och nog hade maken helt rätt i att pusha Sandra att ta klivet. När jag vandrar runt i butiken påminns jag om butiker jag älskar i Köpenhamn. Men med svenska priser. När jag nervöst tittar på prislappen fäst vid en underbar topp med puffärmar kan jag knappt tro att jag läser rätt. 299 kronor. Tyst svär jag över den höga elräkningen men lovar mig själv att komma tillbaka när kontot är påfyllt så jag kan storshoppa.


Vi talar om kläderna och Sandra förklarar hur hon tänker på varje plagg som något som ska kunna användas till vardag såväl som när det är festligheter genom att kombinera med rätt accessoarer. Och om kvaliteten som ska få klädesplaggen att hålla länge. Plaggen är klassiska och tidlösa, men har någon liten detalj som får dem att sticka ut.


Butikens öppettider släpps på tisdagar på Instagram, men utöver det kommer även sällskap på glöggkvällar, after works et cetera och får shoppinghjälp av Sandra.


Tips: Boka en tjejkväll i butiken och få hjälp att finna ditt nyckelplagg.


Kontaktinformation:

@saritslovsgarden på Instagram


Saritslövsvägen 8

274 33 Skurup

saritslovsgarden@gmail.com

530 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page