top of page
Search

Self Boost Yoga - Soundhealing/Gongbad


Mitt mål denna höst var att ta tag i yogan igen, komma i harmoni, känna mer lugn och landa. Tyvärr förstördes den tanken i samma sekund som jag föll nedför trappan. Så nu handlar det bara om att läka.


Men för er som har möjlighet, missa inte chansen att testa Self Boost Yogas Gong Bad.


Mer information nedan:


En gång i månaden bjuder vi in till en lyxig återhämtande session med Soundhealing/Gongbad.


Till magiska vibrationer från gongen får du en upplevelse utöver det vanliga. Genom ljudet och vibrationerna från gongen går du in i ett meditativt och avslappnat tillstånd. Vibrationerna ger läkning mentalt, emotionellt och fysiskt.


Varenda cell din kropp påverkas. Ljudet från gongen sköljer över dig och genom ditt sinne likt en våg som rullar in och tar dig till ett djupare tillstånd av medvetande för inre frid och harmoni.


Vibrationerna frigör energi och kan lösgöra blockeringar. Ljudet är helande. Hjärnvågorna frekvens sänkt till ett drömlikt tillstånd (theta), hjärtfrekvensen och blodtrycket sänks och andningen blir djupare. Det är här djupläkning kan uppstå.


Hur går det till? Du ligger på en yogamatta, ha bekväma kläder på dig och gärna en filt om dig. Här går du från "doing" till "being".


Datum:

26 sept kl.19-20:30

27 okt kl.19-20:15

28 nov kl.19-20:15


27 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page